Karrier

karrierCsatlakozz a csapatunkhoz!

 

Nagy örömömre szolgál, hogy most itt vagy, egyre több ember válik tudatossá mind az egészség mind a karrier építés szempontjából. A célt amiért itt vagy most ezen az oldalon azt csak te tudod még. Remélem egyszer megosztod velem is. Bármi legyen is a célod abban foglak támogatni, legyen az a tudatodatosság, amivel a doTERRA olajokat akarod használni, magad és szeretteid örömére vagy egy új karriernek a kezdete, ami egy új dimenziót nyit az életedben.

A ZION team csapatunkat olyan férfiak és nők alkotják, akik elkötelezettek az wellness életmód irányába és autentikus módon viszik el az emberek életébe a doTERRA kultúrát. Amikor bekerülnek az életünkbe a doTERRA illóolajok, magunk sem gondoltuk, hogy ilyen hatással lesz ránk és egyre inkább küldetésnek érezzük ezt a fajta segítségnyújtást. A doTERRA kultúra az a fajta gondolkodás, a közösségekhez a világhoz való hozzáálás egyszerűen megérint és részesévé akarsz válni, mert érzed a legjobb helyen vagy. Felismered, hogy tényleg jobbá tudod tenni a világot a közösség által és így tudsz egy nagyszerű hozzájárulással egy karriert építeni, ami igazán elvisz a céljaidhoz.

A csoda benned indul el, amikor kinyitod azt az illóolajat, ami igazán a te illatod és érzed ez most valami egészen más, mert történik valami megmagyarázhatatlan érzés, ami magával ragad.