Wild Orange - boldogság, bőség olaja

Wild OrangeA Wild Orange egy mindenki által kedvelt  és legtöbbet használt illóolaj, nagyon sokrétű hatással és felhasználhatósággal. Nagyon sokan használják napközben hangulat emelőként, boldogság olajként és a kávé imádók 1 cseppel még különlegesebbé teszik a napjukat.

A doTERRA Wild Orange friss narancs illata nagyon felemelő. Az illóolajat hideg sajtolással nyerik ki a narancs héjából, ami kiváló energizáló és élénkítő tulajdonságokkal bír az emberi testre és az elmére egyaránt. A narancs kéreg tele van antioxidáns részecskékkel, ami biztosítja a szervezet egészséges működését és tisztítását. Alkalmazhatjuk nyugtalanság, kedvetlenség, szorongás, álmatlanság, depresszió, félelem, erős szívdobogás, idegesség, láz, nátha, energizálás, immunrendszer, sokk, emésztés,gyomorégés, székrekedés. A kozmetikai szerekben is jól alkalmazható ránctalanításra - nyáron fényérzékennyítő hatása van ilyenkor ne használjuk!

Figyelem!!! A vadnarancs a citrusos olajfajták családjába tartozik, ezért fényérzékenységet okoz bőrön való használatkor. Bőrön történő alkalmazást követően 12 órán át kerüljük a napfényt és  a szoláriumot.

Elsődleges felhasználás: Szorongás, depresszió, idegesség, kedvtelenség, félelem, sokk esetén kenjünk a csuklónkra, vagy tegyünk a diffuzorba pár cseppet. Napközben alkalmazva megnyugtat így jó hatással van az álmatlanságra. Gyomor égés esetén tegyünk 2 dl vízbe 1-2 csepp illóolajat és igyuk meg. Székrekedés esetén kenjünk  a hasunkra pár csepp illóolajat és éhgyomorra igyunk 2-3 cseppet.

Hogyan alkalmazd: A Wild Orange használható folyadékba cseppentve 1-2 csepp. Testáplolóhoz, tusfűrdőhöz és arcápoló krémekben néhány csepp frissen és tisztán tartja a bőrt. Ételekben, desszertekbe is bátran használható. Frissítő belégzés a tenyérből - 1 csepp Wild Orange, 1 csepp Peppermint (borsmenta), 1 csepp Frankincense (tömjén)