Balance - Egyensúly illóolaj

 

BalanceBalance Bland méltán a legnépszerűbb illóolaj keverékek egyike, az egész családnak fontos napi használatú keverék. Nagyban hozzá járul a stressz kezeléséhez, hogy újra egyensúlyba kerüljünk egy fáradt nap után. A gyermekeknél nagyon sokat segít az egyensúly megtalálásában és jó szolgálatot tesz egy hisztis gyerek megnyugtatásában is, kitartásra és önállóságra ösztönöz.

doTERRA Balance Blend, egy nagyszerű kiegyensúlyozó keverék, amit speciális keverési arányban állított össze a cég különböző növények illóolajából. A Balance oillóolaj napi használata elősegíti a testi - lelki harmóniát, megnyugtat és képes egyensúlyt teremteni a földelő tulajdonságai miatt. A Balance meleg, fás mély illata nyugodt és jó közérzetet teremt. Ez az illóolaj keverék leghatékonyabban a talpakra kenve működik, reggel ébredés után kenjünk a talpunkra 2-2 csepp illóolajat, hogy jól induljon a nap és a megfelelő keringést is támogatja, azáltal növeli a vér oxigén szintjét.Emellett természetesen napközben használhatjuk a többi pulzusponton is, tarkón, csuklón és a szív fölött.

A Balance összetevői: lucfenyő, hofa, fenyőtömjén, kék kamilla, kék varádics, frakcionált kókuszolajjal keverve.

Elsődleges felhasználás: lelki egyensúly, relaxálás, szorongás oldás, nyugtatás hiszti esetén, pánik, nyugalom, pihenés, ellazulás, depresszió, derűs gondolkodás, menopauza, Parkinson kór, porckorong sérv, izületi nyáktömlő gyulladás, autoimmun megbetegedés, zavarodottság, diabétesz, diabetikus sebesk, feszültség, idegeskedés, félelem, gyász, hangulatingadozások, stressz harag dűh, túlpörgés, bánat instabil érzelmek,  növeli a sport teljesítmény, frissít, revitalizál.

Az olaj csak külsőleg használható, hígítást nem igényel.

Hogyan használd: tenyérből belélegezve aromatikusan, külsőleg bőrre kenve, diffuzorban párologtatva. Tengeri fürdősóval használva, relaxáló pihentető élményt nyújt.