Bemutatkozás

 

Nyeremnyek 1Az elmúlt években egyre inkább foglalkoztatott az egészséges életmód, egyszerűen vágytam arra, hogy fiatalos és egészséges maradjak, mivel imádok sportolni - síelni, biciklizni, futni, kirándulni és világot látni. Folyamatosan kerestem a lehetőségeket, a saját utamat és azt az utat, hogyan lehetek hosszútávon egészséges a családommal együtt és ennek a keresésnek az eredményeként találtam rá először a Testszervizr programra - , ahol tanácsadóvá váltam. Elkezdtem segíteni az embereknek megváltoztatni az életmódjukat, tanítani hogyan működik a testük, milyen hatással van a test működésére a táplálkozás. Egyre több embernek segítettem elérni az ideális testsúlyt és egy energikus jobb minőségű életet élni. Ezután is nyitott maradtam a természetes megoldásokra, munkám során hamarosan rámtalált a doTERRA is, az orvosi terápiás tisztaságú illóolajokkal. Az illóolajok világa nagyon hamar elvarázsolt és szerelmese lettem ennek a világnak. Belevetettem magam a tanulásba, hogy a táplálkozási alapelvek mellett elsajátítsam az illóolajok biztonságos használatát is. Minél többet tanultam annál világosabbá vált számomra, hogy ezt a csodát több ezer család életébe el akarom vinni és egyre inkább küldetésemmé vált.

Elkötelezetté váltam, hogy segítsek megváltoztatni az emberek életét, hogy újra jó állapotba kerüljenek testileg - lelkileg - szellemileg. Meg van a képességem hozzá, hogy az emberek problémáit meghallgassam és empatikus módon segítsek nekik a tudásommal a megoldást megtalálni. Szeretem kijavítani és helyrehozni a félre siklott dolgokat és utat mutatni ehhez, megtanítani az embereknek a működő alapelveket, ezáltal új szokásokat és gondolkodásmódot beépíteni az életükbe, amit életük végéig tudnak alkalmazni.

A kihívások és a folyamatos önismeret vitt el oda, hogy végig jártam a Spanyol zarándok utat, az El Caminot, ez a 40 nap sok mindenre megtanított. 

 

A legtöbb embert, ha megkérdezzük, mi a számára legfontosabb, az egészséget válassza, de még is kevesen tesznek igazán érdekében és néznek szembe a ténnyel, hogy az EGÉSZSÉG MINDENKINEK A SAJÁT FELELŐSSÉGE.